Update #2 of the Day

Heidi Montags morsdagspresent


Heidi ska nu ha upmuntrat sin egen mamma till att också gå under kniven, och erbjudit henne en mommy make over som en morsdag present! Hmm vad tycker jag om det?! Well, man kan jo säga att det vore inte fel, if I may say so..But you're guys welcome to judge yourself!



Anna Anka it's official


Som vi alla vet så ligger Anna Anka och Paul i skilsmässa, och paret ska nu ha gett en intervju (seperat) i Norska TV2 (which sounds like a crap channel) där dom skyller varandra för äktenskapets dalande. Anna ska ha sagt att Paul inte kunde stå ut med att hon blev populäre än honom, och han ska ha sagt att Anna är A big fat liar.. Anna ska också ha skyllt på att medverkandet i Skavlan ska ha varit anledningen till skilsmässan.. Vilket låter som jävla skitnack! Där varit problem innan, och om inte så var det ialla fall mer Svenska Hollywoods fruars fel än Skavlan.


Skvaller

Det är väl inte enda kotte här som missat förra årets Real Housewives of New Jersey?! Nur har det hänt grejor!


Som vi alla vet har Danielle och Jaqueline varit goda vänner, men nur har rörts runt om i grytan kan man lugnt säga. I Fredags ska nämlingen Jaquelines 19 åriga dotter Ashley ha blivit dömd för grovt förtal mot Danielle, som ska ha ägt rum i November förra året, Ashley ska enligt källor ha förolämpat henne och läs noga: SLITIT AV HENNES "EXTENSIONS" HAHA säger jag bara.. Men jag kan inte sluta förundras över det hela, eftersom om man ska lita på serien, så ska Danielle och Jaqueline varit tighta.
Här kommer lite hightlights från årets serie






Breaking News of Today

KENZA I BLÅSVÄDER





Nu kommer det lite smaskiga nyheter mina vänner om superbloggerskan Kenza herself. Jo det är såhär att hon tydligen ska ha fifflat med sin skatten, dvs hon har gjort felaktiga köp och inte deklarerar det, vilket betyder att hon är skyldig att betala 49000kr till skatteverket..Can you believe it? Inte nog med det hon ska även ha spenderat 47000kr på smink, halla!! Är det bara jag som inte fattar? 47000kr i smink,jag som trodde hon var A la naturell..Bullshit..Jag är verkligen chockat över detta, med tanke på att hon spelar den oskyldiga lilla flickan som alltid gör rätt. Skenet bedrar!


True blood

n


Nu har dom börjat filma den tredje säsongen av True Blood, och producenterna har lovat att Alexander "Victor" ska få ännu mera plats i denna säsong.."Vår lilla djurpark har börjat växa till sig"


Elin Woods på Sexklinik


Elin Woods var i förra veckan och hälsade på maken Tiger på en klinik för sexmissbrukare, för att hjälpa honom igenom "denna svåra behandling och kris i livet"..VAFAN? Är det någon här som behöver rehab och support så är det Elin, snacka om vad hon har fått utstått alltså, och så är det han som åker in på rehab? BULLSHIT säger jag bara.


Sveriges Academy Award

Den Svenska Guldbaggegalan på SVT 20:00



 Hylla eller dissa, det är ert val!

The real deal #3


HOT TAMALE säger jag bara.. Denna kvinna är mycket snyggare utan allt spakel!


Some skvaller to share

Skäggattack

Skäggattack, här har det odlats lite ser man, inte bara skägg utan 30år i åldern..Antar att jag får skicka honom en rakhyvel, så att han inte behöver se ut som en 50 årig uteliggare.

George Clooney in SWEDEN


Yes, ni såg rätt.. George Clooney kommer hålla hus i Jämtland under en veckas tid, när han gör det är dock fortfarande okänt, men hans folk är redan på plats, så han ska komma nu vilken dag som helst, om han till och med inte redan är där...Så alla norrländska Clooney fans kan hålla utkik runt Singsjön, för Herr Clooney.

I'm not a man

Lady gaga har nu gått ut med att hon inte är en man, och att folk kan sluta undra...Det kommer jo inte som en nyhet direkt om jag säger så, jag hoppas att ingen av er har trott att hon faktiskt ska ha haft någon "donkey dick" if so shame on you.. Men jag förlåter er.

The real deal #2


Lite brun utan sol hade nog inte skadat lilla Renee.


Brangelina update

Nu går ryktet förbrilt över hela världen att superparet Brangelina ska ha bestämt sig för att skilja sig, men enligt parets källor och min insidekälla så är det bara ett rykte.. Ni ska se att jag har rätt,att det bara är ett rykte, men jag håller er updaterad nu och kommer att meddela om annat skulle visa sig.

brang..
Ska bli kul att se alla tidningar när dom dra tillbacka sina historier, men kom då ihåg att jag gav er rätt information från början.


Skvallret är tillbaka

Bloggen har varit under konstruktion, men är nu tillbacka i full gång. ENJOY!


BRANGELINA SKILSMÄSSA!?!?

Det senaste dygnet har det cirkulerat att the powercouple Brangelina ska besämt sig för att skilja sig.. DOCK är detta bara ytterliggare ännu ett  RYKTE!! Detta blir veckans FAKE NEWS OF THE DAY! Lite önskedrömmar där för en del tjejer och killar, kanske?

Ms Plastic Fantastic


BEFORE(Övre bilden)

Okej låt oss reda ut vad jag tycker om det hela att Heidi Montag gått under kniven.. Alltså jag måste bara säga att det blev jävligt snyggt resultat alltså, även om hon enligt min åsikt inte behövde göra det,så kan jag bara säga att hon nu ser perfekt ut med minus haka, näsa osv...MEN NU RÄCKER DET OCKSKÅ!

CAT FIGHT! ANKNEWS!



Agnes-Nicole Winter ska nu ha gått till attack mot Ankan, att hon är en fem-minuter fame person, som försöker etablera sig genom att kränka alla andra.. Låter till avundsjuka här tycker, Agnes-Nicole trodde säkert att det var hon som skulle bli stjärnan av SHF..Vi får se vad Ankan kontrar med!

THE REAL DEAL!

BLÄÄÄÄ!!!!

Kylie Minouge= LESBISK!

Kylie Minouge har nu gått ut med att hon tänder på tjejer..Blev rejält överraskad måste jag säga. Sen om det är en PR Kupp eller inte, det får tiden avgöra..Andra pumor som också erkänt att dom tänt på tjejer är:






David Beckham antastad!


En italiensk reporter ska ha gått fram till Beckham och greppat tag runt kulorna, och skrikit: BECKHAM ÄR LITEN!!
David får ingen sympati här inte!!


Update Tisdag

På Lördag tänker jag ge er läsare ett extra långt och härligt update om kändisvärlden plus en och annan godisbit, if you know what I'm saying.. Jag tänkte det att jag skulle börja lansera fjortis toppen, sådär någon gång i veckan typ tre gånger i veckan, jag har inte bestämt mig än.. Vi får se hur det blir.. Men för er som inte vet vad fjortistoppen är innebär, så är det att jag kommer att nominera veckan fjortisbloggare här i bloggvärlden.. För det är så många som klagar på fjortisbloggare, så jag tänkte varför inte hylla dem istället? Det är precis vad jag tänker göra..NU ÖVER till vad vill DAGENS SKVALLER!! ENJOY My friends!

Megan Foxs heta omslag för Armani






Sexigt värre!


Kan ni gissa vem som är den mest betalde tonårsskådspelaren i Hollywood?

* *Trumvirvel** 

Den lycklige är....










 Emma Watson och hennes bror på en modekampaj för Burberry..Men där är något som saknas!
 
Emma watson no let Tuesday's Story 12/1-010
Men var är benet?


Britney Spears gillar inte sitt utseende!





Jag kan inget annat än att hålla med! För mig är hon ingen tio poängare...


Michael Jackson blev mördad!
 
Nu är det officellt att Michael Jackson blev mördad utger brittiska News of World, kungen av pop ska ha fått en förgiftning av narkos medlet Propofol. Som syndabock har man utsett Michaels läkare, men om du frågar mig så tror jag att han visste vad han tog..Jag tror inte Michael pallade trycket, tyvärr och jag är ett stort fan så det svider att säga så.. Rest in peace brother! 

Simon Cowell lämnar Idol



Jag fick precis ett het email från Access Hollywood som bekräftar att Simon Cowell ska hoppa av Idol efter säsong nio som börjar denna vecka på Amerikansk TV (FOX). För att lansera en amerikansk version av the X-Factor som gjode Leona Lewis känd. Men HALLA!! Vem kommer vilja kolla på American Idol utan dem elaka kommentarer från Simon, INTE JAG IALLA FALL!!


Lika som bär





Meral Tasbas och Katrin Zytomierska
Dom är båda två snusande superbloggerskor som har en tendens av vara jävligt elaka, onödigt elaka. Visst jag kan också vara gansk rak och elak men det är ialla fall provocerat, jag skulle inte attackera någon helt oprovocerat.. Men är ganska säker på att dessa två lejonninor skulle göra det utan att blinka..Ser ni någon likhet? Jag tycker dom är sjukt lika!

 


Måndag Update

Jag tycker att det börjar bli hög tid för dagens update! So here it goes


Michael Buble och Louisana blomstrande romans


Nu har succesångaren Michael buble förlovade sig med den argentinska dokusåpa stjärnan Louisana Lopilato..Enligt vittne ska Michael själv ha utbrustit i restaurangen där dom firade efteråt" JAG ÄR FÖRLOVAD!!"
Vad fint, jag har alltid sagt att man ska vara stolt över sin partner, för om inte så kan man låta dom vara med någon annan som uppskattar dom mer.. Oj vad djup jag blev helt plötsligt, sorry..



 Ännu yterliggare ett par som det ska ha börjat hetta till om


Nigel Lythgoe (Domare i So you think you can dance) och Mike Jaggers ex: Jerry Hall

BARA JAG SOM TRODDE HAN VAR LAGT PÅ ANDRA HÅLLET? 

DAGENS  BREAK UP!


Den Superheta Pussycat sångaren Nicole ska ha gjort slut med sin pojkvän.Det ger alla oss andra en chans, I'm a right?




Anders Bagge och hans flickvän Sara ska ha gått skilda vägar




ANGELINA JOLIES MÖRKA HEMLIGHET!!




Du ser rätt, hon är BLOND! Stjärnan ska ha erkänt till Tyska Das News att hon egentligen är mörkblond, och att hennes mamma började färga hennes hår mörk redan som fyraåring.. Är det inte helt galet? Bara jag som blivit vilseledd helt? Jag undrar vad Anna Anka tycker om henne nu, för enligt henne ser hon ut som ett "spräckt rövhål" som brunhårig..




MER DRAMA FÖR LINDSAY LOHAN


Skandalprinsessan Lindsay Lohans privatchaufför ska ha kört på en papparazzi fotograf i Söndags utanför hennes hotellet CAFE i Hollywood..Jag kan inte låta bli att skratta åt stjärnas missöde, för mer än så tänker jag inte bryr mig om henne.. Bara jag som är jävligt trött på henne? WHITE TRASH!


Söndags update

Här kommer lite härligt skvaller som en kul avslutning på veckan!!

Fergie och Josh! Hur länge håller det?

Efter otrohetsskandalen att Josh ska ha stoppat kåldomen i en strippa, så har paret nu ha förnyat sina löften på ettårsdagen! Enligt källor ska det hela ha varit väldigt emotionellt, inte så jävla konstigt med tanke på var kåldolmen har varit..

AVATAR
wenn2693902avatar__opt11__opt11.jpg
Avatar forsätter att ligga etta på amerikanska listan, vilket blir fjärde veckan totalt! Filmen har hittills dragit in 1,1 miljarder dollar! Kan fatta? Dollar, det är pengar alltså. Enda filmen någonsin som dragit in mer är, Titanic, 1,84 miljarder dollar det är samma regissör på båda filmerna..Kan ni fatta den snubben måste ha det gott ställt.
Känns som att man måste gå och se den alltså!

Lady Gaga i Gagatrubbel



För några dagars sen ska Ms. Gaga har festat på nattklubb i Kanada efter en spelning, då ska en berusad man ha approached her, och sagt åt henne att han sett henne och Adam Lambert på AMA-Galan, och att han är en jävla fjoll och att hon är en man. Då ska hon ha snäst åt honom i följande: Det är din åsikt okej? Och det är inget jag tänker slösa min tid på att förändra..Och så fortsatte bråket, och det hela slutade med att hon hällde rövin och stack från klubben. Men vilken bra diss alltså, det är så man ska göra.. Man ska inte bryr sig om vad andra säger! STAND UP FOR YOURSELF!!


Summering av helgen

GIRLS ATTENTION..

Hollywood tycks vilja utnyttja Flickidolen Robert Pattinson popularitet till max för nu ska han i sin nya chiclic "Bel Ami" spela in en omtalad sex scen med aktrisen Uma Thurman. Datum för filmen kommer komma senare..

Tony Irving - Snuskgubbe


Den nya säsongen av Let's dance staplade av i Fredags, ganska underhållande med Willys försök till dans, och Gudruns sexiga ben, och en confused Marcus Birro. Men något som börjar bli lång tråkigt är alla snuskiga och flåsane kommentarer av Tony Irving..Tony är en riktigt cougar, kom igen med din man-meat hunt på fritiden. SKÄRPNING!

PATT FEJDEN


Aftonbladet rapporterar en bröst skandal med Suzanna Benjaminsson i Robinson Karibien, vet ni vad jag säger då.. Äntligen lite drama och spänning.För annars vilket tråkigt program..BLÄÄ


BIG BROTHER BASSHUNTER

Det börjar heta till en anning i Celebrity BB UK, Basshunter ska ha haft lite romantiska stunder med Katia Ivanova.


THE BIG NEWS


Katy Perry och Russel Brand ska nu ha bytat ringar med varandra.. VECKANS ROS!


Årets nominerade i kategorin MODE!



Vem kommer du att rösta på?


Skånes djurpark avlivade en hel vargflock


Idag har Skånes djurpark avlivat en hel vargflock i dag, då några av dom har lyckats rymma varav Alfahona. Djurparken säger att flocken inte kan fungerar utan alfahonan, då dom andra riskerar att rymma..Helt jävlat galet, man kan väl för fan inte avliva en hel flock bara för att alfahonan inte är där längre..PUCKAT!

Charlie Sheen tillbacka i Two half men

charlie-sheen-brooke-expecting.jpg
Charlie och Amanda

På Julafton grep polisen i Aspen, Colorado Charlie Sheen misstänt för misshandel och våld i hemmet, då han ska ha tagit till en kniv och hållt emot Amandas hals. Men nu rapporteras det från Access Hollywood att Charlie Sheen har kommit tillbacka och börjat spela in nya avsnitt av Two and half men. Dock, ska Charlie tillbacka till Domstolen i Colorado den 8 Februari för ytterligare förhör.   Om lagen gäller för kändisar, kan vi bara vänta att se. Charlies plånbok är det inget fel på ialla fall, då han tjänar ungefär fem miljoner för varje avsnitt, överskattad om du frågar mig ialla fall.

1001010 Tyra Banks ovanliga fobi


Det är iför sig Old news, men visste ni att Tyra har en stor fobi mot  delfiner. Här är det inte HAJEN filmerna som skrämmer... Det är FLIPPER!! Check it out!

http://www.youtube.com/watch?v=qMoRrH19pFg&feature=PlayList&p=3C9EAF04AC495918&playnext=1&playnext_from=PL&index=20


FLIPPER IS BACK! AND HE WILL GET YOU!
     


091010


Senaste från bloggvärlden:

Kenza:  Som ni alla vet så befinner sig vår bloggprinsessa Kenza i Phuket, Thailand ”the land of smiles” och hon meddelar på sin blogg att det varit en hård kväll med tequila race och lite dans på strippstång..

Kissie: Har blivit sjuk, och berättar att det är nio dagar kvar till den stora dagen, Dagen B. Bröstimplantat. Jag som inte trodde att hon kunde bli mer white trash..I guess I was wrong.   
 


Katrin Zytomierskas
: Katrin har precis på sin blogg attackerat alla tjejer och kvinnor som någon gång har blivit utsatt för sexuellt ofredande. Hon försvarar uttalandet med att hon själv faktiskt aldrig blivit sexuellt ofredad och att det bara händer på ”vissa” tjejer, och om hon själv skulle bli utsatt så skulle hon själv bara ta dem i skrevet och säga: jag får inte tag på den..DAGENS BUUU!!!


Samma dag som Alexander Schulman hade frågestund på sin blogg, så talade Katrin (förre detta ms. Schulman) om för sina läsare att det nu minsann var dags för en frågestund..Hmm vilket sammanträffande!


Lite unsolved issues här kanske?


Välkommen till min nya blogg!

Välkommen till the djungel of Skvaller. Här delar jag med mig av det senaste från Bloggvärlden, Hollywood, Sveriges elit och kändisar. Detta är en blogg för folk som uppskattar allt som har med the Latest att göra. Folk må ha en åsikt, men det är ändå min som räknas i slutändan.

"...Men det är ändå min som räknas i slutändan"


RSS 2.0