Söndags update

Här kommer lite härligt skvaller som en kul avslutning på veckan!!

Fergie och Josh! Hur länge håller det?

Efter otrohetsskandalen att Josh ska ha stoppat kåldomen i en strippa, så har paret nu ha förnyat sina löften på ettårsdagen! Enligt källor ska det hela ha varit väldigt emotionellt, inte så jävla konstigt med tanke på var kåldolmen har varit..

AVATAR
wenn2693902avatar__opt11__opt11.jpg
Avatar forsätter att ligga etta på amerikanska listan, vilket blir fjärde veckan totalt! Filmen har hittills dragit in 1,1 miljarder dollar! Kan fatta? Dollar, det är pengar alltså. Enda filmen någonsin som dragit in mer är, Titanic, 1,84 miljarder dollar det är samma regissör på båda filmerna..Kan ni fatta den snubben måste ha det gott ställt.
Känns som att man måste gå och se den alltså!

Lady Gaga i Gagatrubbel



För några dagars sen ska Ms. Gaga har festat på nattklubb i Kanada efter en spelning, då ska en berusad man ha approached her, och sagt åt henne att han sett henne och Adam Lambert på AMA-Galan, och att han är en jävla fjoll och att hon är en man. Då ska hon ha snäst åt honom i följande: Det är din åsikt okej? Och det är inget jag tänker slösa min tid på att förändra..Och så fortsatte bråket, och det hela slutade med att hon hällde rövin och stack från klubben. Men vilken bra diss alltså, det är så man ska göra.. Man ska inte bryr sig om vad andra säger! STAND UP FOR YOURSELF!!


Kommentarer
Postat av: Linn-lay

God morgon , haft en bra natt? hoppas du får en trevlig måndag:)

2010-01-11 @ 07:24:06
URL: http://linnlay.blogg.se/
Postat av: Erika

Jag tycker tony är ganska rolig! =)

2010-01-11 @ 10:15:17
URL: http://ikaaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0