First update of Today

Bye Bye Rabih!!


Äntligen säger jag bara, det var verkligen på tiden att årets mest oengagerade och lataste och ursäktskåtaste deltagare out of the competition...USCH!! Jag fattar inte ens hur han kunde vara kvar så länge som han ändå var.. BYE BYE RABIH, See you NEVER again.

Madonna the milf och pojkvän slut!



Madonna och hennes 30år yngre pojkvän har nu gjort slut.Enligt källor så ska det ha varit pojkvännen som valt att avsluta förhållandet. Jag kan verkligen inte förstå hur man kan lämna en sådan kassko som madonna ändå är. För let's face it, jag tror knappast han blev ihop med hennes för hennes charm utan snarare storleken på plånboken..

Charlie Sheen i blåsväder


Igår ska Charlies bil som värderas upp till 160000 dollar blivit stulen och sedan ska gärningsmannen också ha kraschat bilen i en ravin..Hmm the most stupid car hijacker of the year, or what? Det verkar aldrig som att Charlies liv kommer att bli lugnare direkt, efter alla skandaler som two and half men stjärnan har haft nu under en kort tid.


Fast and furious 5

'
Ja ni hörde rätt, för alla er Fast and Furious fans kan ni nu jubbla högt, för det är bestämt att det kommer komma uppföljare till fyran.. Hylla er dissa, välj själva.

Lady Gaga Outfits Tribute

Här kommer en hyllning till Gagas olika outfits
(Tack till Picapp pictures)  
 
Lady GaGa arrives at the 52nd annual Grammy Awards in Los Angeles
Lady GaGa wins two Grammys at the 52nd Annual Grammy Awards

picapp.trackerThe 52nd Annual GRAMMY Awards - Show
Lady Gaga Concert Radio City Music Hall New York City
Lady Gaga works some yellow hair extensions into her outfit for her gig at the Radio City Music Hall
Lady Gaga, Not Making Anyone Gaga

The real deal #4


Grattis Kenza till årets modeblogg

Kenza Zouiten tog hem priset för Årets modeblogg


Dagens update

Reese Witherspoon on Dating


Efter sitt breakup med Jake Gyllenhaal i December, så ska Reese redan igår ha varit på date med en av hennes agenter..WOW, hon kunde inte ha gått vidare fort nog. Låter lite desperat om du frågar mig, här kommer en hyllningsbild på Reese och Jake

HISTORY R.I.P


Brittany Murphy Update


Brittany Murphys död har chockats oss alla, men det forsätter att chocka för nu har en fd anställd hos stjärnan erkänt att en man varje fredag har lämnat ett brev med namnet "lola" i hennes brevlåda med receptbelagda tabletter..någon här som ser a connection?
EDIT: Det är nu officiellt att stjärnan dog av en överdos.



 


RSS 2.0