Hollywood Update

Här kommer dagens (första på väldigt länge) Hollywood Update and you better get used to it, because I'm here to stay!

It' all about Lohan!



Som ni säkert har märkt så har Lindsay Lohan på sistone fått mycket uppmärksamhet in the Media..Fördmoligen mer än vad hon förtjänar! Men för att fatta det kort, nu hon har blivit dömd till fängelse i 90dagar + 90 dagar på Rehab för att ha brutit mot en domstolsorder..Enligt Domstols ordern var hon tvungen att gå på ett antal lektioner för att lära sig om alkholens bieffekt osv.. Snacka om att bita i det sura äpplet! Eller flaskan kanske är det rätta uttrycket för Lindsay!
Ni ska också veta att på senaste omslaget av Lindsay Lohan i tyska tidningen GQ så har hon fotboja på sig, men har lyckats bra med att dölja det? Kolla efter er själva!
EDIT: Lindsay har nu enligt källor checkat in på Rehab! Forsättning följer...

Varför tror ni att dom har skurit bort benen på henne? Ja just det för att dölja den osmickrande fotbojan som hon tvingas bära..

Lady GaGa: Urinkonstnär nästa?
Som vi alla vet så är Lady Gaga verkligen unik på alla sätt possible, men nu har stjärnan gjort det igen! Hon har för showstudio.coms vägnar designat och ställt ut en ganska ovanligt föremål..Nämligen en urinoar, och för ni som är intresserade av denna "konst" så kan ni gå in och buda på deras hemsida!

 
 

Catherine Zeta Jones och Michael Douglas på Sverige Semester!

Hollywoodparets mysiga Sverige-semester
Hollywood paret har bestäms sig att lämna Hollywood stressiga och prestigefulla liv för att tillbringa sin 10års dag i sommar Sverige. De har redan hunnit besöka stora delar av Stockholm såsom Slottet, Museum med mera..
Givetvis så bor paret i en av sviterna på Grand Hotel, fint ska det vara!
(FOTO: All over picture, story: starlounge)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0